fbpx
Menu Sluiten

Sociale media coaching

Sociale media coaching

Wanneer je concrete vragen hebt of graag een traject volgt over een bepaald onderwerp, kan je een coachingtraject bij mij aanvragen om advies op maat te krijgen. Zo zorgen we ervoor dat je jouw sociale media optimaal leert inzetten!

Waarom kiezen voor sociale media coaching?

Sta je te springen om zelf aan de slag te gaan met je sociale media, maar weet je eigenlijk niet goed waar te beginnen?

Of heb je misschien al wel wat ervaring met sociale media, maar zit je nog met vragen over bepaalde onderwerpen?

Of misschien heb je gewoon nood om af en toe je ideeën voor content te bespreken met iemand anders?

Wat houdt een sociale media coaching juist in?

Bij een coachingtraject vraag ik op voorhand een korte briefing van je. Aan de hand hiervan kan ik aan de slag gaan om een concrete plan op te maken om jou te kunnen begeleiden. Zo’n plan kan bestaan uit één sessie of een combinatie van verschillende sessies, afhankelijk van wat je noden juist zijn.

Tijdens de sessies wordt er, indien nodig, gebruik gemaakt van korte presentaties om de theorie te verduidelijken. Deze presentaties mag je ook verwachten na het begeleidingstraject zodat je deze ten alle tijden opnieuw kan raadplegen. Na het kort overlopen van wat theorie gaan we samen aan de slag met de vragen die je hebt. Dit doe ik op een interactieve manier zodat je zelf kan ervaren hoe het in zijn werk gaat. Na iedere sessie ontvang je van mij ook nog een samenvatting van mijn sociale media adviezen via mail. Zo heb je een duidelijk overzicht van wat je te doen staat en kan je aan de slag gaan om jouw sociale media op punt te zetten.

Verloop begeleidingstraject

 • Briefing

  Jij bezorgt me meer uitleg over jouw bedrijf, de manier waarop je sociale media nu al aanpakt en hoe je het graag in de toekomst anders zou zien. Op basis hiervan maak ik ook een samenwerkingsvoorstel op met de prijzen zodat je al van in het begin weet wat jouw investering gaat zijn.

 • Voorbereiding

  Op basis van jouw briefing ga ik aan de slag om het traject optimaal voor te bereiden. Ik zorg voor de juiste uitleg en voorzie opdrachten waar we mee aan de slag gaan die specifiek op jouw sociale media gericht zijn.

 • Begeleiding

  Tijdens 1 of meerdere sessies gaan we aan de slag om samen jouw sociale media naar een hoger niveau te brengen. Ik zorg voor duidelijke uitleg en opdrachten. Jij kan zo je eigen draai geven aan de uitwerking, maar hebt altijd mijn steun en expertise om op terug te vallen.

 • Advies

  Na elke sessie ontvang je van mij nog een samenvatting van mijn adviezen en eventuele to do’s voor jou om mee aan de slag te gaan. Zo kan je ook nog na de sessie blijven verder werken en alles uit jouw sociale media halen.

Is sociale media coaching wat je zoekt?

Wel als je met een (of meerdere) van onderstaande vragen zit:

Hoe werkt Instagram/Facebook en wat kan daar de meerwaarde van zijn voor mij?

Zit mijn doelpubliek wel op Facebook/Instagram? En hoe kan ik ze dan het beste aanspreken?

Hoe moet ik op zoek gaan naar relevante hashtags? Hoe zorg ik hierbij voor de juiste strategie?

Hoe maak ik een pagina aan?

Contentkalender, wat is het en hoe begin ik eraan?

Stuur me een bericht!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.
Idree logo
0
  0
  Je winkelmandje
  Je winkelmandje is leegGa terug naar de webshop