Menu Sluiten

Match & Grow

Het Match&Grow programma

Met het Match&Grow programma koppel ik ondernemers aan de ideale sociale media manager. Ik heb namelijk zelf enkele jaren ervaring opgedaan als sociale media manager en weet dat de ideale match vinden niet altijd gemakkelijk is.

Ik ga dit vanaf nu vergemakkelijken, en als facilitator ervoor zorgen dat de ideale match gevonden wordt zonder 50websites en portfolio's te moeten bekijken en 20 kennismakingsgesprekken te houden.

Samenwerkingen beginnen met een periode van 3maand, en kunnen daarna per 3maand verlengd worden. Dus geen contracten van jaren waar je niet onderuit kan. Ik hou ook tijdens de samenwerking wat overzicht om ervoor te zorgen dat de samenwerking soepel blijft verlopen en als de samenwerking toch niet volledig naar wens ik kan ik snel ingrijpen waardoor je nooit zonder een social media manager zit.

Ben je aan het kijken om je sociale media uit handen te geven, maar heb je geen zin om heel die zoektocht te doen?

Heb je geen idee op welke redflags je moet letten? Of heb je gewoon schrik dat je met de verkeerde een samenwerking aangaat en dat je er spijt van krijgt en opnieuw moet beginnen?

No worries, ik help je hier graag bij.
Ik ben lange tijd zelf aan de slag geweest als sociale media manager, en ik heb alles wel gezien. Zowel van collega's die echt helemaal de mist ingingen, als klanten die met iedereen zijn voeten speelden. Daarom treed ik nu op als facilitator tussen de twee en ga ik op zoek naar de perfecte match!

Jij hoeft dus geen 50 website's en portfolio's te bekijken en geen 20 kennismakingsgesprekken te houden.
Ik bezorg je een formulier met wat vragen en daarna houden we samen een call zodat ik alvast kennis kan maken en kan polsen naar wat je noden juist zijn. Op basis daarvan ga ik op zoek naar de ideale sociale media manager voor jou. Helemaal op basis van jouw noden en wensen. En ik zorg ervoor dat de samenwerking vlot blijft verlopen.

En de zoektocht is volledig vrijblijvend. Vinden we geen match? Dan betaal je niks.
Hebben we een match gevonden? Dan betaal je de afgesproken bedrag dat via de offerte werd vastgelegd.

Zin om je socials de nodige aandacht te schenken?
Stuur mij een berichtje en ik bezorg je met veel plezier het formulier 😊

Hoe werkt het programma?

 • Als ondernemer vul je een Google formulier in met enkele algemene vragen zodat ik alvast een beeld krijg van de noden van de ondernemer.
 • Nadien houden we met twee een kennismakingsgesprek.
 • Op basis van het kennismakingsgesprek zoek ik de ideale match.
 • Er wordt ook nog een call gehouden met de sociale media manager om te zien of er inderdaad een match is.
 • We werken met een flexibel model. Het voordeel van zo'n flexibel model is dat ook de inhoud flexibel is en we dus na 3maand kunnen kijken wat er werkt en eventueel wat bijwerken.
 • We hebben een Whatsapp-groep waar ik zelf ook inzit. Zo kan ik altijd alles teruglezen als er zich iets zou voordoen. Eens per maand stuur ik ook apart even een berichtje om te horen hoe het gaat.

Wanneer is het Match&Grow programma iets voor jou?

Je wil je sociale media uit handen geven maar je weet niet waar te beginnen. 

Je bent een ondernemer die niet weet op welke redflags je moet letten of je hebt gewoon schrik dat je met de verkeerde een samenwerking aangaat en dat je er spijt van krijgt en opnieuw moet beginnen. 

Je bent een ondernemer die minstens 3 x per week een post wil plaatsen op haar/zijn sociale media. 

Je vindt communicatie erg belangrijk. 

Je bent bereid om ook actief te zijn zodat het zeker een succesverhaal kan worden. 

Investering

In mijn ogen is er geen one size fits all formule. Voor exacte prijzen moet je dus even contact met me opnemen. Wel geef ik je graag al enkele richtlijnen zodat je al een beter beeld krijgt over hoe een samenwerking er bij mij uitziet. Het Match&Grow programma kan al vanaf €250 excl. btw per maand.

Bij iedere samenwerking is er een opstartkost van €95 excl. btw. Iedere samenwerking begint met een periode van 3 maand die telkens per 3 maand wordt verlengd (tenzij anders afgesproken) en opzegbaar is minstens 1 maand voor het eind van zo'n 3 maandperiode.

Andreia Ruivo Garcia - Organisator events voor introverte ondernemers en sociale media experte
Idree logo
0
  0
  Je winkelmandje
  Je winkelmandje is leegGa terug naar de webshop