Menu Sluiten

Denk je wel eens: Wat heb ik juist nodig om een social media business op te zetten?

Hier zijn de 5 tools die voor mij écht onmisbaar zijn!

👉 Whatsapp: Ik gebruik Whatsapp om in contact te staan met mijn klanten. Mijn meldingen staan af, dus ik maak me geen zorgen over gestoord te worden buiten de uren. Maar zo kunnen mijn klanten mij toch redelijk snel bereiken.

👉 Notion: Ik gebruik Notion om heel mijn bedrijf op orde te houden. Ik hou daar overzicht van mijn huidige klanten en per klant heb ik ook alle contentideeën en nodige informatie over hun onderneming bij de hand. Daarnaast staat ook mijn hele to do lijst in Notion zodat ik altijd weet welke belangrijke dingen mij nog te doen staan.

👉 Canva: Hier maak ik al mijn visuals in. Zowel voor mezelf als voor klanten. Dit is een heel gebruiksvriendelijke tool waarbij iedereen in no-time prachtige visuals kan maken.

👉 CapCut: Ik gebruik CapCut om mijn video’s te editen en te ondertitelen, zoals deze video. Het is heel gemakkelijk om zonder kennis hier mee aan de slag te gaan.

👉 Metricool: Metricool is echt de beste planningstool dat ik tot nu toe gevonden heb! Dankzij deze tool kan ik in een handomdraai mijn content inplannen op verschillende platformen zonder dat het mij extra moeite kost. Daarnaast kan ik ook mijn statistieken analyseren en is mijn content er enorm op vooruit gegaan sinds ik mijn statistiekenanalyses zo grondig kan uitvoeren.

Geen zin om het allemaal zelf uit te zoeken? Join de Business Content Club om samen jouw droomonderneming op te zetten!

0
    0
    Je winkelmandje
    Je winkelmandje is leegGa terug naar de webshop