Menu Sluiten

7 Cadeautips voor ondernemende moeders

Ik kan het mij niet voorstellen hoe het is om als moeder ook nog een ambitieuze onderneemster te zijn. Ik ga vaak babysitten en dan vraag ik mij telkens af hoe ik dat later ga combineren als ik zelf kinderen heb. Want het grootste voordeel aan het babysitten: na enkele uurtjes kan ik ze gewoon teruggeven haha.

Het leven van een ondernemende moeder zal dus zeker een voortdurende balansoefening zijn tussen het runnen van een bedrijf en het zorgen voor haar gezin. Veel respect van mijn kant!

En misschien heb je wel zo’n mama, vrouw of vriendin die dit altijd weet te combineren. En die verdienen het wel eens om in de bloemetjes gezet te worden. Als je op zoek bent naar het perfecte geschenk om de ondernemende moeder in je leven te vieren, zoek dan niet verder. Hier zijn zeven doordachte cadeautips die haar helpen het beste uit haar ondernemersreis te halen, terwijl ze ook de zorg en aandacht krijgt die ze verdient.

1. Productieve Planner:

Ik zal je niet moeten vertellen dat je als ondernemer en als moeder veel moet plannen, maak er een ondernemende moeder van en die planning moet altijd in de hand zitten. Hetgeen dat een planner goed maakt, is afhankelijk van de noden van de gebruiker. Ik kan je dus niet vertellen welke planner zeker perfect zal zijn, maar ik kan je wel vertellen dat er voor ieder persoon wel een perfecte planner bestaat. Op Bol vind je allerlei verschillende soorten. Misschien kan je dus eens best subtiel polsen wat zij belangrijk vindt? Ik persoonlijk stoor mij aan planners die enkel plaatsen hebben om te noteren tussen 8u en 20u, ik doe ook dingen ervoor en erna en die wil ik ook kunnen noteren. Maar daar kan je ook altijd wel originele oplossingen voor verzinnen. Persoonlijk ben ik wel grote fan van de planners van Get Your Flow. Hieronder zie je enkele voorbeelden.

2. Stijlvolle Laptoptas:

Je moet ergens heen met je laptop, en je vindt er niet beter op dan je laptop in een totebag te stoppen… Zonde. Dus laten we eerlijk zijn, iedere ondernemer heeft nood aan een goede laptoptas. En dat maakt dan ook dat een laptoptas de ideale geschenk is! Voor de moeder die altijd onderweg is, is een stijlvolle laptoptas een must-have accessoire. Ik loop zelf al jaren rond met onderstaande van Wimona, al is deze wel aan vervanging toe en ga ik nu op zoek naar een rugzakmodel.

3. Online Cursus of Workshop:

Om een succesvolle ondernemer te zijn, moet je jezelf constant blijven bijscholen. Ook ondernemende moeders hebben dus geregeld nood aan een cursus. Help haar haar zakelijke vaardigheden aan te scherpen door haar een online cursus of workshop in haar vakgebied te schenken. Zo maak je ook nog eens extra duidelijk dat je ze steunt in haar ondernemersavontuur. Ik organiseer zelf geregeld workshops rond sociale media en mijn ondernemersevents zijn ook ideaal om je te omringen met andere ambitieuze ondernemers. Zin om een cadeaubon cadeau te geven? Stuur mij een berichtje via Instagram!

4. Zelfzorgpakket:

Tussen het jongleren van zakelijke vergaderingen en ouderavonden is het belangrijk om af en toe een moment voor zichzelf te nemen. Stel een zelfzorgpakket samen met luxueuze badproducten, geurkaarsen en heerlijke thee. Dit zal haar herinneren aan het belang van haar eigen welzijn terwijl ze voor anderen zorgt. Want ik weet zelf goed genoeg dat ondernemers zichzelf wel eens uit het oog durven te verliezen terwijl dat juist zo belangrijk is.

5. Tijd Besparende Gadgets:

Tijd is kostbaar. Dat moet ik je niet uitleggen. Dus cadeaus die voor efficiëntie zorgen zullen meer dan welkom zijn. Een robotstofzuiger is daar een van de beste voorbeelden van. Stel je voor dat je niet meer zo vaak hoeft te stofzuigen? Ik heb er zelf nog geen, maar keuze genoeg!

6. Motiverende Boeken:

Achter elk succesverhaal schuilt een bron van inspiratie. En ik moet je zeker niet meer vertellen dat ik dol ben op boeken over persoonlijke ontwikkeling. Geef haar de brandstof voor haar ondernemende dromen met een motiverend boek over ondernemerschap of persoonlijke ontwikkeling. Dit geschenk gaat haar motiveren om haar ondernemersavontuur naar een nieuw niveau te brengen!

Enkele aanraders:

7. Lidmaatschap van een Co-workingruimte:

Als ondernemer kan het soms eenzaam aanvoelen om alleen thuis te werken. Daarom zoeken veel ondernemers ook gezelschap in een co-workruimte in de buurt. En in de vakanties kan dit nog eens extra handig zijn, want als de papa enkele uurtjes thuis voor de kindjes kan zorgen, kan zij even wat belangrijk werk gaan afwerken zonder heel de tijd afgeleid te worden.

Conclusie:

Met deze tips ga jij een ondernemende moeder echt goed in de watten kunnen leggen. Die gaat zo blij zijn met deze cadeaus en gaat zich echt gesteund voelen. En dat is wat we allemaal willen.

Heb je zelf nog een extra invulling? Laat het mij weten via Instagram!

Liefs

Andreia

0
    0
    Je winkelmandje
    Je winkelmandje is leegGa terug naar de webshop